2012. dec. 29.

Erősebb kutya baszik-A monarchzimus mai állása


Habsburg-Lothringiai  (VI.) Ferdinánd Zvonimir Maria Balthus Keith Michael Otto Antal Bahnam Leonhard


Kedd reggelente a kezembe nyomja egy neon-zöld ember a METRO című napi semmilyenlapot. Ma is így jártam. Miután a marha jó Karafiáth cikken átbotránkoztam magam, valami skandináv Deniel Sztíl szopta a saját faszát, új könyve kapcsán,
és nem röstellt olyat mondani hogy:
"A könyv az úgy születik, hogy megírják."
Aztán belebotlottam ennek az aktuálpoiltikai színezetű egyetemi tüntetésnek a féloldalas kommentárjába.
Aznap este a DK (Dead Kennyedys,Demokratikus Koalíció) ifjú balos Jello Biafrája egyedül ment a parlamenthez. A szeme állítólag szociál-demokrata elképzeléseket szórt.
A monarchista egyetemista a számítógépe előtt, a jó meleg szobában durván lecsőcselékezte az utcán ordítozó 32 éves HÖKöst. 32 évesen gólyabált szervezni persze biztos jó, hát kitartott picsával élni könnyebb!
A fészbuk falai mögött beszélgető individualista monarchisták, ellenlépésként kiszíneztek pár képet a 32-bit színmélységben csillogó aulikus nemes láttán. A bátrabbak feltettek egy herceggyereket aki 14 évesen magyar nemzeti lobogóval vágja be a halálkanyart gokart versenye közepette.
Gondolkodtam, hogy ellenkirályi lépésként lefotóztatom magam egy osztrák zászlóval, miközben triciklizek a szőlőhegyen. De aztán hamar letettem róla, mert rájöttem, nem értékelnék udvarhű gegemet.
Egész egyszerűen abból az okból, hogy a múltba való tekintésük nem tarra vágott táptalaj, hanem a letűnt korok teljes visszahozatalára való törekvés. Javaslom az első Habsburg-templom megépítését, hogy lehessen Ferenc Ferdinándhoz imádkozni, akit az az aljas délszláv Júdás megölt.
Mire az írásom végére érek, már gyűjtik kuruckodásaim ellen a törvénycikkelyeket.
Talán ímélben el is ítélnek. Az egyikük kicsit le is maradt. Ez a jogforma gyerek Churchillt azzal vádolja, hogy háborús döntéseinek egyike ütközik a hadijoggal. Elégedetten dőlt hátra, zsíros kenyeret emelt a szájához, és mellé stílszerűen bécsi kapucínert ivott.
Izgatottan bámulta a monitort, hátha jön egy értesítés.
Önnek egy új értesítése érkezett:
Ferenc József: Lehet hogy nem volt etikus, de az erősebb kutya baszik. Ha érted mire gondolok.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése