2013. aug. 28.

AZ ORSZÁGHÁZ BÜSZKESÉGEI I.

Politikusfigyelő kirándulásra indulunk a pártok pöcegödrébe. Súlyosabbnál súlyosabb arcok vannak országunk gyönyörű házában, érdemes szemügyre venni a legtahóbbakat. Van itt alkoholista, látens náci, homoktallérnak tűnő szoci és még rengeteg csuda dolog. Néha szánni valóak, néha gyűlölni valóak, egy biztos, állatkert szerű élményben lesz részünk.Zagyva György Gyula (Jobbik): A nemzet patkánya amint bekerült nemzetünk szent épületébe, azonnal gusztustalanul viselkedett. Ki ne emlékezne arra, hogy rögtön az első felszólalását így fejezte be: "Na ezt majd a folyosón megbeszéljük!"

Artikulálni próbál?
Ez olyasmi, mint amikor egy ösküi harmadosztályú italkimérésben Kantról filozofálgatni kezd egy négy diplomás tanár a cigányokkal. Enyhén nem odaillő.
Bayer Zsolt a számból vette ki a szót mikor megfogalmazta remek gondolatait ratface úrról: "...és amikor én belenézek, hagyjuk Vonát a fenébe, Zagyva György Gyula arcába, na ott azért megmutatkozik, hogy mélységes mély az életnek kútja..." "...lapos köveket ha felfordít az ember a pincében ilyen arcú lények másznak elő..." "...ez egy sült bunkó, barom proli, ez a helyzet..." "...rongyosra kellene verni a pofáját..."
Zseniális mondatok, bár eléggé foghíjasak. Azért ilyen lapát füleket, ilyen buta arcot nehéz felfedezni Magyarország bármely táján. Nem lennék meglepve, ha az oszmán sereg egy ilyen förtelmes ábrázat miatt tört volna be először szép hazánkba. Ember legyen a talpán az a karikaturista, aki tudna róla viccesebb képet festeni, mint ami maga a valóság.
Dagilány
Vadai Ágnes (Demokratikus Koalíció. Röfi lenne a beceneve, ha lenne chat.hu accountja) : A liberális nők elég sokszor jól néznek ki, de valahogy a parlamentben ez nem így van. Az egyik legjobb érv ez mellett Vadai Ágnes, akit valahogy rohadt nagynak teremtett az Isten.
Lehet, hogy hülyeség Istent ilyesmivel bírálni, annyi biztos, hogy ez a némber nagyon nagyra nőtt. Ennek valószínűleg az az oka, hogy az erszénye puffadt a pénztől a parlamentbe való beválasztása után, így temérdek aranya jutott jófajta süteményfélékre.
Megnézném ahogy ez a koca Újpest-központban pizzát zabál, na de ne menjünk ilyen messzire.
Dagidög
Amikor az ember megérinti, az valószínűleg olyan lehet, mint amikor kifogunk egy törpeharcsát a tóból és próbáljuk leszedni a horogról. Enyhén nyálkás. (Félreértés ne essék, ezt a hipokrita nőszemélyt elnézegetném egy kurva nagy kampóval a pofazacskójában és nem szedném le róla úgy egy évig.)
Letöltöttem egy képet róla, és tele van ez a képviselő anyajegyekkel. Először azt hittem mocskos a monitorom, kapargattam, de nem jött le, rájöttem, hogy Ágis a gépem. Ez már cikkmotiváció.


Cicáskodik Gergely fiú
Bárándy Gergely (MSZP): A legmelegebb MSZP-s. Ugye mindenki ismeri azt az embertípust akit általános és középiskolában még a stréberek (!) is szétszopatnak és gúnyolnak. Na, ő ennek a mintapéldánya. Igazi buzis hangú kis konformista köcsög, akit a pártban még 80 évesen is "kicsi"-nek fognak hívni, akár a 17 éves játékost új futballklubjában. (Valahogy még Lionel Messi és Kovács István (Videoton) is férfiasnak tűnik emellett a dagadt libsi mellett.)
Elmorfondírozhatnánk azon, hogy mégsem homokos az emberünk, ebben az esetben gyűjtsünk neki végre egy örömlányra, ugyanis szerfelett botrányos hallani a nemzet egyik döntéshozóját Kis Vuk hangján beszélni. Lehet, hogy segít, akár a torokfájáson a pálinka.

Egy mérsékelt náci örök ragyogása


Navracsics Tibor (Fidesz): Tibor érdekes szerzet. A Fidesz felháborodós, nácizós táborából jön ő, ha kisebbségekről van szó egyértelműen ő lesz az első legény a gáton (persze csak Lázár János után). Ennek ellenére ne legyünk könnyen becsaphatóak. Tekintetén és frizuráján látszik a náculásra való erős hajlam, egy második kétharmad után a Jobbikhoz is átállna majd egy kis zsidószaftért. Persze, ha pufifánkotVadai Ágnest kell levágni szívesen segítünk majd neki, akár kiskanállal még a szájába is adagoljuk az ágivádlit.

Kirándulásunknak lesz folytatása...                                GBucó

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése