2013. nov. 21.

AZ ORSZÁGHÁZ BÜSZKESÉGEI II.

Folytatjuk politikusfigyelő kirándulásunkat! Magunk sem hittük, hogy milyen mélyen van a politika, de szembe kellett néznünk a valósággal. Nem értjük a Miniszterelnök Úr jólelkűségét, mi a helyében már az egész politikai csőcseléket elástuk volna a jó, humuszos föld reményében, de nem utolsó sorban a földtörvény is jobban funkcionálna ebben az esetben. Miniszterelnök Úr viszont megbocsájtó, szereti nyáját és próbálja őket nevelni. Mi viszont nem vagyunk ilyen szelídek...


Kapott András egy cukorkát...
Schiffer András (LMP): Úgy beszél ez az ember, mint egy kisded: Gagyog, toporzékol. Van elképzelése, viszont azt kifejezni nem tudja feminin tulajdonságai miatt, ezért őt folyamatosan mellőzik minden szinten. Ő ezt nem veszi észre, ezért újra és újra köpködi anyatejtől illatos nyálát a Miniszterelnök Úr Kormányára, vagy éppen az ellenzék valamelyik tagjára. Olyan, mint a gyermek, aki belezabál a gyilkos galócák fergetegébe, aztán huszadszorra is sír, hogy ki kell mosni a gyomrát.
Semmi bajunk nem lenne Schiffer Andrással igazából. A legnagyobb bajunk vele, hogy ha Szetey Gábor coming out-ja személlyé tudott volna válni, Schiffer Andrássá vált volna. Igazi buziszendvics kisugárzás, gyerekes sírással, még Osztolykán Ágnes(LMP) is meg szokta néha puszilgatni, mikor nem nézünk oda.

Csöves
Lázár János (Fidesz): Ő Navracsics Tibor mellett a pártjában a legnagyobb kisebbségi jogvédő, viszont őt egyáltalán nem tudjuk elképzelni zsidószaftban mártózva, pedig csoportunk sok tájon járt már, sok politikust figyelt. Jánosnak egyetlen feladata van minden egyes napon: a Jobbikkal gecizni. Jani, ha meghall egy zsidózást, vagy éppen egy jóízű, számunkra oly finom cigányozást, rögvest elkezd a teste remegni. Borostáját a bűnözés védelmében növesztette valamikor, igazi rostáskarcsivá szeretne válni, bár inkább egy csövesre hajaz a fizimiskája.

Tehetséges politikus
Gyurcsány Ferenc (DK): Ordítóan magas labda az ország Ferije mindenkinek. Szerény gárdánk se tudta megállni, hogy ne csapja le, pedig erőlködtünk, mint Fekete Pákó az Ű-betű ügyével. A Facebookon olyan iramban rak ki videókat és képeket magáról, hogy egy hajógyári kiskurva még a lábujjait is megszopogatná, persze csak ha nem más lenne a féreglyukában éppen.
Ő az az ember, aki beverekedte magát a patkány, és a csótány mellé harmadiknak(?). Ő az az ember, aki a hazugságait olyan jól tudta tálalni, akár Gordon Ramsay a büdös zoknit Bajnaiokádékkal. Ő az az ember aki olyan jól tud hazudni, mintha olvasná, és el kellett ismernünk, nagyon is van tehetsége a nagy közönség előtti produkcióhoz. Nagyon görcsösen a nyilvánosság előtt akar maradni, ez tisztán látszik, kíváncsian várjuk, mikor fog egy kibaszott nagyot szarni a Hősök-terén ebből a célból.

Kis stréber patkány
Novák Előd (Jobbik): A magyar politika álompárjának egyik tagja. Dúró Dóra szerelme vígan szúrogat oda mindenkinek, aztán kis herőc módjára szalad el mindig. Igazán vicces volt, mikor Tomcat megütötte, neki pedig átázott az alsónadrágja a csokoládétól.
Igazán szeretnénk gyűlölni, sajnos neki viszont jó pontjai is vannak. "Addig jár a köcsög a kútra, míg el nem törik..." így hangzik az a mondat, amiért stábunk örökre a szívébe zárta, de elég gusztustalan lenne, ha ő lenne a prime minister, Dúró meg a first lady...

Szanyi Tibor (MSZP): Mr. Alkohol a leggusztustalanabb közszereplő Magyarországon, nem szeretnénk egy levegőt szívni vele semmiképpen.
Ha szívnánk is valamit az valószínűleg nem levegő lenne, hanem valami gyilkos gáz. Egy olyan ember mellett nehéz megmaradni, aki Old Spice helyett vodkapermetet szór magára illatosítás céljából, arcszeszezés gyanánt pedig pálinkával tapicskolja arcát borotválkozás után. Tibor feltaláló is, ugyanis ő találta ki a Törköly-hónaljstiftet, amit Horn Gyula két éve megáldott.
"Viccelsz? Elfogyott a vodka?" 
Azon gondolkodtunk mit önthet lakkcipőjébe, ha büdös a lába, a Becherovka nevű szeszes italt használja erre a Szent Pártunk által jól kihasznált titkosszolgálat szerint.
Bármit is mond jó szoci barátunk a határon túli magyarokról vagy a jobboldalról, soha ne vegyük komolyan és ne féljünk attól, hogy a szavának súlya van. Részegen is szólalt már fel Nemzetünk Szent Épületében, többször közröhej tárgya lett.
Semmi kétség, Szanyi kapitány olyan, mint a Szovjetunió 1990-ben: Egy züllött, félholt, aceton szagú vadállat,  szebb éveiben már kitombolta magát és még egy feles múlva megérik az elmúlásra.

Sajnos itt befejeződött kirándulásunk, ugyanis tragédia történt. Zagyva György Gyula a karikás ostorával stábunk egyik tagját rongyosra verte, majd fellógatta az Üllői úton egy kocsmában. A korrupt bagázsnak köszönhetően megúszta a dolgot és köszöni szépen, jól van. Mi meg csak gyászolunk. Gyászoljuk az országot és elesett vitézünket. Tegyenek önök is így!


                                                                                                                                      GBucó


2 megjegyzés:

  1. Már nem azért, de Novákra azon kívül hogy nem ütött vissza Tomket Bélának(miért is kellett volna?), semmi más nem róható fel...

    VálaszTörlés
  2. Egy frászt. Látszik a stílusán a patkánynak, hogy kis ősgeci. Novák igazi kis stréber, akit az isiben is mindig szopattak, mikor meg sikerült elmenekülnie üvöltözött, hogy "a kurva anyád!".

    VálaszTörlés