2014. máj. 6.

A JÓFEJ BALOLDALI ÉS A DÖGLÖTT LÓ


Még négy év ugyanabból a kormányzásból, hiheti gyanútlanul az átlag olvasó, akár ide, akár oda, akár amoda szavazott. Én meg itt elmondom, hogy egy új jelenség ütötte fel a fejét, ami a naftalinszagú szociknak a végét is jelentheti a következő négy évben. A jelenség neve: A jófej baloldali. Számomra a felismerés már a választások előtt elkezdődött, hiszen pár liberális demokrata ismerősöm furcsa dolgokat mondott. Nem a szokásos fasisztaveszély, meg a nácisasviktor volt az alaptéma, hanem az ország jobbá tétele, meg hogy mennyire unalmas már ez a gecizés itt mindenféle holokausztemléknapokon.  Azt hittem ez az alkohol miatti egyetérteni akarás és haverkodás eredménye. Bárminek az eredménye is volt, már akkor éreztem valamiféle fejlődést! (Valami norvégmintás pulóvert hordó bölcsész szar véleménye nem érdekel a fejlődés fogalmáról!)

Eljött a választás, aztán a viktori victory. Ezután - szokásosan - a prosztataszaggal keveredett Unicumszag és gecizés a baloldal részéről. Majd jött a meglepcsi: Schiffer egyedüliként a baloldalról gratulált a győzelemhez. Már itt éreztem, hogy valami nagyobb léptékű változás történik és nem lehet redukálni ezt majd egy jó kis Maszop maffiaprogrammal. (Ha csak nem tűnik fel egy bebogyózott Welsz Tamás a Schiffer Bandi pincéjében.)
Odaállt ez az ember, mikor meglett az öt százalék, és már nem az a csecsemőszerű nyámnyila lurkó volt ez az ember. A heréi (amit vagy az isiben egy tökönrúgás leszakasztott, vagy az asszony metszette le egy dominaszerep közben, szigorúan golyóviaszozás után) elkezdtek kifejlődni és egy új embert láthattunk a pódiumon.

"Nekem nincsen semmim a világon,
csak a tököm meg a puszta szavam!"- Andy Montana
A következő napokban jött a még megdöbbentőbb dolog: Az interjú, ahol a herék már ringlószilva nagyságúak voltak a MILFaduász Kálmán Olgánál. Tudniillik, itt náci lett Schiffer. És ez mit jelent? Azt, hogy megkapta azt, amit annyian a normális emberek közül. Akit a baloldalon náciznak és a széljobbon zsidóznak, az bizony annyira rossz ember nem lehet. Ez - ha úgy tetszik - történelmi pillanat volt. És miért?
Ebből a pártból elhúztak a megalkuvó emberek, a szervilis, szolga szarok. Sokan ezután ugyanúgy egy csöves hippi brigádot és egy átlagos SZDSZ-szerű mocskot láttak itt, de kiderült ebben a pillanatban, hogy nem az, hogy tényleg más. Arról nem is beszélve, hogy mikor Gyurcsány Ferkó elkezdett nyalizni nekik, Schiffer az alábbi mondattal "fasizálódott" tovább: "Olyan világban nem akarunk élni, amilyenben Gyurcsány Ferencnek jó." Ez már nem csak egy langyos, önállósdit játszó párt, itt elindult a múlt eltörlése, kivételesen jó értelemben.

Zöldek. Ez nagy ellenszenvet válthat ki viszonylag sok emberből és tovább erősítheti bennünk a szerencsétlen hippipárt képét, ellenben ez jó dolog. Aki szereti a hazáját, az környezetvédő, bizony ez a minimum.
Ráadásul itt van a leghíresebb LMP-támogató: Puzsér Róbert. Lehet őt szarozni, meg froclizni, mert fröcsög, de nem lehet hiteltelennek mondani. Okosan kritizál, a romboló elemek ellen aktívan fellép a saját portáján, (és azon kívül is) ráadásul ellenzi az abortuszt, a reklámokat, a kereskedelmi médiát. Mindezt baloldaliként.
Helyes cselekmény a döglött lovak ellen.
(Csintalan Sándor megviperázva)

Jófejek, na! Viszont nem szabad ezért részegen, leokádott gatyával az asztalon táncolva éltetni a francia forradalmat, valamint továbbra is felkötésre alkalmas, megviperázandó kutyának kell tekinteni Fodort, Gyurcsányt, Kovácslacit, Kókajanit, Csintalan Sándort (ő már megkapta), Szanyi Tibort, és a többieket.

Jófej baloldaliék az új ellenfelek, akiket le kell győzni. Gyűjteni kell ellenük a szellemi muníciót, mert ha nem tesszük, csúnya vége lesz. Nem a többi politikai hullát kell legyőzni. Ők már le vannak győzve. Őket csak meg kell verni ólmosbottal. A vesztesekre nem kell más energiákat pazarolni, hiszen régi, jó sakkedzőm is megmondta:
"Döglött lóra nem vadászunk!"


                                                                                                                           GBucó0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése