2014. máj. 9.

Mr. Busta és a Busta-imádó

Busta és a haverok
Volt már szó itt a blogon egy jelenségről, ami borzasztó és kötelességünk szellemi harcot vívni ellene. Van itt még egy rákos fekély szerű korcskortünet, ami ellen viszont karikás ostort, éles töltényt és törött borosüvegeket sem bűn bevetni, sőt, még Oravecz Nórával is összefognánk a nemes célért. A jelenség: Mr. Busta híres és fertőzi a csőcseléket, akik potenciálisan arra vannak kitalálva, hogy kukoricát címerezzenek az idők végezetéig. 

Sztereotípia:
Ki hallgatja és élvezi ezt az eleve rabszolgaságra elrendelt embert(?), illetve kik teszik magukévá gondolatait(?)?

Kétféle untermensch típus létezik. Az egyik ember javítható a másik ember csak gyapotszedésre vagy kivégzésre alkalmas.

Az egyik típus: Fiatal, 13 és 22 év közötti, eszméletlen buta, de ha az apja ráver egyet a franciakulccsal akkor azért össze tud kaparni egy hármast is akár a történelem érettségin. Helyesen írni nem tud, ezzel nincs egyedül, jó pont, hogy ő még fejlődhet. Eltévedt a világban, azt hiszi holmi néger bűnözőnek lenni menő dolog, meg különben is, annyira dzsörzi módi elszívni egy füvescigit. Gyúr folyton, nem olvas, agresszorkodik mikor teheti, és az egója magasabb, mint a legelviselhetetlenebb feminista főnökasszonyé.

A másik típus: 22 év feletti, tehát jó eséllyel menthetetlen. Ha végre Magyarország a várt mederbe érkezik a Miniszterelnök Úr által, akkor ennek még örülni is fogunk, hiszen kell a kényszermunkás, míg mi csak pipázunk, nőzünk, borozunk meg parancsolgatunk. Tipikusan állati szinten van, bármit mondasz amivel azt sugallod, hogy nincs igaza, vagy azt mondja, hogy "játsszuk le" vagy ha nem személyesen mondogatsz oda neki, akkor feltételezi, hogy "élőbe nem mernéd". Tényleg úgy érzi magát az ember, mikor társalog vele, mint egy brit gyarmattartó a XVII. században, mikor a négerjei ideiglenesen letépték magukról a rabigát.

Mindkét típus megvetésre méltó, minimum a véleményszabadságot el kell venni tőlük mihamarabb, mielőtt a fényes aranylépcsőinken fogják hallgatni az ínyencnél ínyencebb muzsikáikat.

Aki nem hiszi, hogy ilyen emberek hallgatják ezt a férfit gorillát, az csak menjen fel a Mr. Busta Facebook oldalára és olvasson kommenteket.


Destruktív, emberalatti lény:

A Busta-imádó legfőbb gondja, hogy hihetetlen nagy az egója, holott oka az nincs rá. Korunk új vívmányát, hogy a háromszáz szókészletet ismerő, emberalatti lények is véleményt formálnak(?) és büszkék is rá neki is köszönhetjük. A Busta-imádó még az átlag prolinál is büszkébb magára, ugyanis a zeneszöveg táplálja mindezt a koponyájába. Rombolja a társadalmat ez a jelenség és Busta ezt erősíti. Persze mondogatják, hogy, idézem: "BUSZTA MINDÍÍG AZ ELETRŐL BESZÉL ÉJS EZÉRT SZERrETEM!!4négy".
Ez a szám is az életről szól szerintük:


Busta (és persze a többi hasonló szerző(?)) destruktivitása ott csúcsosodik ki, mikor megsaccoljuk a hallgatók átlagéletkorát, ugyanis ez körülbelül 18 évnél megáll. Ez szomorú, ugyanis az öncélú trágárságot kikúrtnagy egóval és a kurvázás propagálásával fröccsenteni fiatal céltalan srácokba több, mint csömör, de ő élvezi, hiszen tömegével kerülnek ki a fotók 15-16 éves suttyókkal a világhálóra. Gratulálunk!


A siker okai:

  • A fiatalok céltalansága
  • A bűnözők büntetlensége és jóléte, valamint a "bűnözőkultusz"
  • Kereskedelmi és egyéb médiákkal kilúgozott agy
  • Kiútkeresés
  • Butaság
Szegény gyerek, vagy fiatalember kap Bustától egy könnyen befogadható identitást, amihez tanulni, tudni akarni, fejlődni akarni nem kell, és ezzel placebo-hatást ér el, akár csak Oravecz Nóra az álbölcsességeivel. Bár azért még tőlem is(!) gonosz Oravecz Nórához hasonlítani ezt a nemistudommit, valószínűleg ő is kikérné magának.

Még egy ok a sikerre, hogy Busta elhiteti mindenkivel, hogy ő jajjdenagyon underground, meg ő média nélkül lett híres. Igen, a 90-es IQ-val rendelkező kisgyerekek ezt beveszik, csak én utánanéztem.

Te, Busta, már a Kamikaze nevű formációban a Viva Tv-n rappelgettél évekkel ezelőtt. Az nem média? A Youtube, meg az agyonpromózott oldalad a Facebookon? Szerinted nem látszik, hogy mennyi pénz megy ebbe bele? Pénz nélkül ez az állatias valami semmit sem érne, meg csicsázás és média nélkül.
Busta, te nem vagy ember. Ember maximum addig leszel, amíg a soron dolgozol, míg az okosak korbácsolnak. Eljön majd a szép új világ, és te is ember lehetsz, majd velünk örülsz. Addig a kacsacsőrű emlős és a gorilla a fajtársad. Mi nem.

Tenni ellene:
Tenni a jelenség ellen nem lehet. Az olyan szép, okos, intelligens, művelt, übermensch Reakció olvasók, mint ti, semmire nem megy ezekkel a valamikkel. Térítésre tehát ne is adjuk a fejünket. Próbált már valaki a kutyájának érveléstechnikát oktatni? Nem fog menni. Ha van erős, gyilkolászásra hajlamos ember, aki olvasgatja a blogot, az meg verje meg/gyilkolja le/ hatástalanítsa ezt a csimpánzembert, hiszen attól a Nap is fényesebben fog sütni. Igen, ez bűncselekményre való felbujtás volt, jól értettétek.

Kinek nem inge...


                                                                                                                GBucó0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése