2014. júl. 10.

A NÁCZIAK

A nácziak egy dél-alföldi népcsoport, magyar nyelven kommunikálnak, saját történelemmel, kultúrával, vallással rendelkeznek. Magyarországon kb. 5 ezer náczi van, ezért képviseletük szinte sehol sincs, kivéve Ignáczon, az Autonóm Náczi Köztársaság fővárosában.

A nácziak kultúrája az egyik legújabb Európában, ezért igen sajátos, valamint számunkra nagyon közeli történelmi eseményekből áll mitológiájuk.
A nácziak mondái szerint Gőring, egy sasmadár volt aki repülni tudott egész életében, de a túl sok tudástól földi teste hatalmassá vált, s mikor lehullott az égből súlya miatt, ő hozta el nekik a szent könyvüket az Ignáczi Bölcsek Könyvét.
Totemállatuk a PotterHimmler, aki birodalmi sas képében nemzette a náciak első uralkodóját. (Az Eva Braun álma című mondájuk szól erről a történésről.)

A Bölcsek Könyvében erősen messianisztikus tulajdonságokkal bír Földes Lipót, egy ismeretlen alföldi személy (olykor istenségként bukkan fel).

Több csodát tulajdonítanak neki:
-Schiffer András benáczítása.
-Lendvai Ildikó ráncainak elsimítása.
-Tudott járni MSZP-s kopotatócédulákon.
-Visszaadta látását egy SZDSZ szavazónak.
-SS egyenruhába öltöztette Vadai Ágnest
-Szappanná változtatott egy germánt
-Elhatárolódásra késztette Vona Gábort
-Porszívóügynökké változtatta Gyurcsány Ferencet
(A nyolc csoda)

Sokszor fordul elő könyvükben a 8-as szám, ez a nácziak szent száma. Ennek mindössze annyi az oka, hogy a hinduknak a 7-es volt, és ezért a nácziak rálicitáltak egyet.
Lipótot végül elfogta a szocialista birodalom, ezután megkorbácsoltatta, majd egy hatalmas golyóstollat cipeltetett vele a szavazófülkéig. A megváltástörténet itt tetőzött be, ugyanis leszavaztatták az MSZP-re. Ebbe belehalt és "megváltotta a náciak összes ideológiai bűnét".
PotterHimmler
Szent könyvükben fontos esemény a nácziak utolsó megkísértése: Orbán Viktor turulmadár képében jelent meg, és az egyetlen nemzeti vezetőnek titulálta magát. Ekkor Károly (a nácziak egyik szentje) felnézett a szálasifára, amelyről letépett egy sárga levelet. A levélre az volt írva, hogy Viktor hazudik, így sikerült ellenállnia a Fidesz-KDNP sátáni kísértésének.

Szokások:

A nácziak az egyetlen nép a földön, akik körülmetélve születnek. Minden gyermeket három éves korában visszametélési szertártásban részesítenek, hogy ne legyenek hasonlatosak a júdaistákhoz.
A nácziak ősidők óta gyakorolják, a "mindig más a hibás" elvet. Ha egy náczinak elromlik a számítógépe vagy valamelyik masinája, esetleg tönkremegy a párkapcsolata, akkor lezsidózza a szomszédot, majd elernyedt, kislányos hangon a következőt motyogja: "a cica rúgja meg".
Ez a mondat felhívás, a szomszéd ennek hatására kimegy a hóra, és verekednek egyet. Ezután diadalittas arckifejezéssel megy a náczi szerény hajlékába.
A nácziak nem szeretik a magyarokat, egyszerűen erősíti gyűlöletüket a magyar néplélek. A straight edge életmódjuk is erre épül: "Nehogymárélvezzvalamit, hiszen az nem náczi." - Ignáczi
Bölcsek Könyve 23:1
A nácziak pont ezért nem utaznak. Zseniálisan lemásolták a napfény nélküli germán mentalitást, és mikor meglátnak egy magyart tokaji szamorodnit szopogatni és cigarettázni, mindezt egy szép lány társaságában, akkor éktelen haragra gerjednek. (Mindezt megtapasztalhatjuk a náczi vadasparkban.)

Ha nem magyar a lelked, akkor olyan hülyeségek lesznek a testeden,
mint ennek itt.
A nácziak köztársaságban élnek, bohém uralkodójuk elkergetése óta. III. Michael az őrült király szláv lányokkal feküdt le és szerelmeskedett, lengyel hivatalnokokat alkalmazott az udvarban és folyton ivott, a szent 8-as (vagy 88-as) számot pedig 7-re cserélte.
A nép fellázadt és Sz. Ferencet ültette a trónra. (Azóta a trónon mindig a kisebbségi önkormányzat feje ül, így köztársaság az államformájuk monarchikus köntösben.) A nácziak egyszer mentek el hódító útra, akkor a szomszéd falut (Karakószörcsököt) foglalták el. Nagyon gyorsan sikerült elterjeszteni egyszerű eszméiket, a szörcsöki nép annyira megnáczult, hogy megette az összes cigány csecsemőt. Azóta már a nácziak se mernek, hódítani, és a karakószörcsöki népet is elpusztították irigységből és kicsinyességből.

A magyar állam és a nácziak kapcsolata:

A magyar állam hagyja élni kis közösségként a nácziakat, ugyanis veszélytelenek. A vezetés nem is akar hozzájuk nyúlni, mert kicsit olyannak érzi őket, mint a veszett kutyákat. A hatalom csak az oktatást akarja fejleszteni Ignáczon, mert összesen három könyvet olvasott ott minden ember. (Adolf Hitler: Mein Kampf, Szálasi Ferenc: Út és cél, J.K. Rowling: Harry Potter és a bölcsek köve) Békés autonóm közösség marad valószínűleg ez a különleges emberfajta. Mindannyiunk érdeke ez.

                                                                      GBucó

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése