2014. okt. 20.

Heti programajánló

Amennyiben valaki minőségi szórakozásra vágyik a hét folyamán, nem kell messzire mennie! Megtalálja azt csütörtökön a fővárosi éjszakában, valamint szombaton este, a veresegyházi vasútállomás környékén!

Október 23.-án 22:30-as kezdési időponttal újra koncertet ad a hírös-neves Tekintetes úr! A mulatságnak, melyen  a kedves vendégek 990 jó magyar Forint kifizetése ellenében vehetnek részt, ezúttal az V. kerületi Cinema Rock Café ad otthont. A kapunyitás 19:00-ra várható, vendégzenekarként a Pánikroham nevezetű formáció nyitja az estét, akikről annyit mindenképp érdemes tudni, hogy basszusgitárosuk korábban Magyarország legprogresszívabb egyszemélyes lo-fi zenekarának, az O.Z. KID-nek szülőatyja volt. A szórakozóhely mozitermében gépzenére történő, ingyenes nótázásra is lehetősége nyílik a vállalkozó kedvű közönségnek.

A zenekar közleménye: "Jöjjön mindenki, mert idén már nem valószínű, hogy lészen másik hasonló. Rengeteg új számot játszunk. Egyik derekasabb mint a másik. Magyaros, nótás, reakcziós és nem utolsó sorban, hinnye!"

A Facebook eseményen IDE KATTINTVA lehet jelezni a részvételt.


Két nappal később, október 25.-én sem kell ám tétlenül otthon ülnie és unatkoznia a kulturált mókázásra vágyó fiatalságnak, kiváló szórakozást kínál ugyanis a veresegyházi vasútállomással szemben található kiskocsma, név szerint Laci Bácsi Presszója. Az este folyamán fellép a Hudini Records válogatáslemezéről is ismert Guruzsmás zenekar, továbbá metálkoncert és graffitiverseny is színesíti a programot. (Bármennyire szürreálisan is hangzik az egész, kiváló hepajnak ígérkezik!)

Facebookin ITT lehet bővebb információt szerezni az eseményről, valamint csatlakozni.

(plakátok: dajkag, dajkagart.tumblr.com)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése