2014. nov. 7.

Beteg nők, fertőzött fehérnépek

Nem vagyok orvos, de csak mert undorítónak találom, amikor tűt szúrnak a szerencsés delikvens vénájába. Nem vagyok pszichológus, mert sokszor fog el az emberundor, meg amúgy is mindig magammal vagyok elfoglalva. Viszont jó doktor módjára tüneteket szeretnék feltárni kedves férfitársaim, néha egy kisebb diagnózis is kerül bűzös levesembe. Nőknek is sok szeretettel ajánlom irományom, hiszen ha magukra ismernek a szeretett hölgyek, akkor talán egy férfitársamnak reggel tálcán viszik be  a tejeskávét és a lágytojást a puha alvóhelyre. Jöjjenek azok a beteg, fertőzött fehérnépek...


A nők különös szokása a "férfizés", ez afféle nemi zsidózás. Úgy ahogy a nácizás sok esetben inverz zsidózás, úgy nálunk hímeknél is ez a  "nőzés", persze szigorúan a krisztusi szeretet jegyében. Mi férfiak természetesen sokkal jobbak, szebbek, okosabbak, szellemesebbek és elfogulatlanabbak vagyunk, mint hölgytársaink, így mi most legalább jogosan nőzhetünk egy jót. Nem olyan felszínesen kell ezt művelni, mint a mi oldalbordáink teszik. "Minden férfi bunkó... (blablabla)": Nekünk ilyet nem szabad. Vonalzóval körmöst kap, aki általánosít, csoportokra kell bontani az alanyokat cimborák! 

Elrontott királynő:
Az ő bajukat nagyon bánja a férfiember. Szellemesek, intelligensek, élvezet hallgatni sokszor, amikor beszélnek. Nem unatkozik a kan mellettük általában, de az ember nem jut egy bizonyos szintnél tovább, ugyanis a feminista csomag az ő fejükbe is eljutott így egyszer csak lelketlen karrierizmus lesz úrrá rajtuk, ami csak 25-30 éves korukra emészti fel igazi jellemüket. 
Jó pont, hogy kiélik magukat fiatalkorukban, de egyszerűen érthetetlen a besavanyodásuk (kovászosuborka-effektus). Sokszor jellegtelen középvezetők lesznek, akik hideg hóhért játszanak, majd hazamennek urukhoz, aki végül is egy nő. 
Az ilyen nő férje egy igazi szellemtelen/lélektelen tutyimutyi fráter, aki már 30-40 évesen öregember, papucs, ratyi. Ő a kovászosuborka. Ha férfi társa nem ilyen, akkor majd ő kiheréli. Beszélni is azért kell róluk, mert nagyon szomorú az ő nyavalyájuk, sajnálatos, hogy behódoltak a korcs korszellemnek. Szeretetre méltóak, gyógyíthatóak. (Előny: Szellemesség, szépség, főzni, mosni tud, gyermekvállaló) Betegségszint: 5/10

Ugató, manipulatív menyecske:
Egyszerűen ütnivalóak, de természetesen nem húzzuk deresre őket, mert nőnek születtek, de sokszor gondolkodik a tudósférfitársadalom az ilyen nők elpusztításán (ipari szinteken). Ez a nő ad hoc szemétkedik, az ártatlan férfibárányokat simán bepuszilja, ugyanis ő nem a gyomron, agyon, szájon keresztül ragadja meg a kérdéseket, hanem azonnal a fallosz ellen vezet offenzívát. Gyorsan csábít, gyorsan öl. Pont, mint egy kígyó. Ha párkapcsolatba kerülünk vele, azonnal cigányasszonyként ugatni kezd, ha a tányért a férfi nem megfelelő módon helyezte a mosogatóba. Ha viszont a törülközőt raktuk véletlenül az alsógatyák helyére, akkor több heti(!) szexmegvonás is járhat ezért, vagy karlevágás, vagy katéterezés.
Szerencsére könnyen gyógyíthatóak, egy igazi maszkulin, erős mentális képességekkel rendelkező férfi simán betöri őket, aztán háziasszonnyá válnak.
(Előny: Jól néz ki, izgalmas, tud főzni, mosni, takarítani) Betegségszint: 4/10


Buta hercegkisasszony:
Gyönyörűek. Imádja őket az ember, amikor egyedül van, fiatal, és csak a rohamozáson jár az esze. Nem akar vele az ember beszélgetni, meg hasonlók, csak aljas ösztöneit kiélni. Ezek a lyányok szajhák, de ez nem zavar senkit, ők erre valók. Egy hónapnál tovább ne legyünk velük, mert leépül az elménk, durva demenciát okoznak ezek a bakfisok. Egyszer tapasztaltam is, úgy éreztem általános iskolás szintre röppentem vissza, ugyanis egy hölgyemény valóságshowval meg tinisztárokkal tömte a fejem élményeim után, lehet maradandó károsodást is okozott, orvosi papír még nincs erről, de egy-két hónap velük már destruktív hatással van az intelligens férfi emberre, ez bizonyos.
A probléma velük, hogy minden nőnek van egy szent küldetése az életben, mégpedig az emberi élet reprodukciója. Ezek a lányok pedig leggyakrabban drogbárófeleségek, vagy buta vállalkozófeleségek lesznek, akik alapból nem akarnak egy kis csenevész gyerkőcöt az életükbe, vagy éppen a saját berendezésüket vágják úgy gallyra, hogy oda már hímivarsejt nem ágyazódhat be. Ráadásul főzni, mosni, takarítani nem tudnak, ami szégyen és gyalázat. Végül is nagyon csömörek, elég menthetetlennek tűnnek. (Előny: Jó nő, könnyen dönthető) Betegségszint: 8/10

A feministák mindig megérnek pár kedves szót, főleg, ha rondák, így róluk is hullajtani kell pár gondolatot.

Feminista (kövér típus):
Nem érdekli külseje, de egészsége sem, ezért halomra pakolja orcájába a legkalóriadúsabb péksüteményeket, nem is beszélve egész grillcsirkékről, ceruzákról, tollakról, íróasztalokról. Hatalmaskodni kíván folyton és ez sikerül is neki sokszor, mert vezető pozícióba tud kerülni. Itt a férfiakat olyan elánnal korbácsoltatja, hogy azt nézni felér egy Alex DeLarge-szerű szenvedéstörténettel. Tehetségtelen, csak szorgalma miatt tud folyton pozícióba kerülni, pedig az Úr is BKV ellenőrnek szánta testét, és lelkét. (A szellemet azért nem említem, mert az neki nincsen, és sajnos nem is lesz.) Ha megdicséred a frizuráját, akkor egy napig kezesbáránnyá válik, ilyenkor, ha nem lenne extrém feminista, akkor bizony meg is csókolna bennünket, hiszen ő ilyet csak február 29-én szokott tapasztalni. 
Igazából nem túl művelt, ő afféle ösztönfeminista.
Fiatalkorában önjelölt erényöv volt, de már más foglalkozás érdekli, hiszen munkamániás, általában call centerekben fordul elő. Gusztustalan, néha gyógyítható. (Előny: Tud általában főzni, mosni, takarítani, gyermekvállaló.) Betegségszint: 7/10

Feminista (irodalomtanárnő típus):
Őkelme vagy nagymamásan, régiesen, vagy peacelovehippi stílusban öltözködik, förtelmesen visszataszító trapéznadrággal tetézve esztétikai problémáit. Szomorú ez, mert általában náluk megfigyelhető, kb. havi egyszer, hogy ha kicsípik magukat, akkor egészen falható állapotba kerülnek, ínyencek még csettintenek is ilyenkor egyet. No, de hagyjuk a külső bájokat, nézzünk a mellek mőgé inkább...
Szexi. Gyereket akarok tőle.
Gyűlöli és megveti a férfiakat, párkapcsolatra pont ezért alkalmatlan, sőt, még a népszerű egyéjszakások is kimaradtak az életéből, mert szombatonként, amikor a szobatársnőit leterítette pár daliás lovag néhány házipálinka után, akkor őaszexualitása Virginia Woolfot meg Simone de Beauvoir-t pakolt az élvezeteket nem ismerő koponyájába. Tökéletesen tehetségtelen volt, de szorgalmas, így tanítónő lett, és itt jönnek a nagy bajok ősrobbanásként:
...mert nincs ugye férfi, így aztán teliholdkor durva viszketés lesz úrra a nő mézescsuprán. Ekkor bemegy a tanterembe, és úgy szórja a fiúknak az egyeseket, hogy azt már Hágában is tárgyalni kellene két délszláv tömeggyilkos pere között. Így levezetődik a szexuális feszültség, a pókhálóérzetet eufória és erős endorfintermelés váltja. 
Persze nem mindegyik ilyen páciens tanítónő, így tetszés szerint behelyettesíthető a séma bármely foglalkozásba szinte. Ha ilyen nőt látunk meneküljünk, ne keressük a társaságát, még akkor se, ha éppen feltornázta magát hetesre a tízes skálán. A kutyáját többre értékeli, mint a férfiakat. Félelmetes, szinte gyógyíthatatlan. (Előny: Néha jól néz ki.) Betegségszint: 9/10

Várjuk a gyógymódokat, addig beérjük ezekkel is. Pár bikavér a teraszon és mehet a menet...

                                                                                                         GBucó

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése